Контактирајте не

Е-пошта:


Тема:


Порака:


captchareload
Внесете ги броевите од сликата:


Помош

Да контактирате со нас преку е-маил, пополнете ги полињата со соодветни информации и притиснете Испрати.

 

Дојдовни е-маилови ќе бидат контактирани во најбрзо време.

 

Адреса: ул.Тодор Чангов 83А (Ново Лисиче, во близина на ресторан Мирко 919)

Град: Скопје

Поштенски Број: 1000

Телефони:

Малопродажба

++389 (0)70 59 18 17

Големопродажба

++389 (0)2 2440 702

++389 (0)75 43 39 38

++389(0)78 43 39 38

Работно време:
понеделник-сабота
09.00-17.00h

Емаил:
contact@kekomotors.com.mk

ВебСајт:
www.kekomotors.com.mk