КЕКО МОТОРС увозник на висококвалитетниот италијански бренд MALOSSI

Posted on:15.06.2014


КЕКО МОТОРС увозник на висококвалитетниот италијански бренд MALOSSI Почнувајќи од оваа сезона КЕКО МОТОРС стана увозник на висококвалитетниот италијански бренд MALOSSI.

Прочитај повеќе...

ПОСЕТА НА EICMA 2013 САЕМОТ ЗА МОТОРЦИКЛИ ВО МИЛАНО, ИТАЛИЈА

Posted on:01.12.2013


ПОСЕТА НА EICMA 2013 САЕМОТ ЗА МОТОРЦИКЛИ ВО МИЛАНО, ИТАЛИЈА Како и претходните години, го посетивме и овогодинешниот саем за моторцикли EICMA кој се одржа од 5-9 ноември 2013 во Милано, Италија. На овогодинешниот саем можеше да се види дека трендот на еколошка свесност продолжува и беа промовирани голем број електрични модели на скутери, но она што навистина ги радуваше сите претставници на мото-компании, а посебно на многубројните страсни вљубеници во мот...

Прочитај повеќе...

ПОСЕТА НА EUROBIKE - САЕМОТ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ И ОПРЕМА

Posted on:10.09.2013


ПОСЕТА НА EUROBIKE - САЕМОТ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ И ОПРЕМА Претставници од КЕКО МОТОРС го посетија еден од најголемите саеми за велосипеди, велосипедски делови и опрема кој се одржуваше 27-30ти август 2013та година. На саемот имавме состаноци со реномирани фирми од оваа дејност кои не запознаа со последните иновации во полето на велосипедизмот. Посетата беше со цел одблиску да се запознаеме со новитетите и квалитетот на производите на пазарот и од наредна...

Прочитај повеќе...