За нас

Приказната на КЕКО МОТОРС започнува во 2000-та година кога е основана мала компанија од областа на продажба на резервни делови за скутери и моторцикли.

 

Денес нашата компанија прерасна во сериозен партнер на секој клиент кој има потреба од високо квалитетни резервни делови и опрема за сите видови скутери, моторцикли, велосипеди, култиватори и пумпи за наводнување. Нудиме широка палета на резервни делови од различни брендови со одличен квалитет. 

КЕКО МОТОРС денес е лоцирана на ул. Тодор Чангов бр. 83/А, н. Лисиче – Скопје, Република Македонија. Располага со продажно–изложбен салон и магацински простор.

Освен продажниот дел, во склоп на магацинот имаме и сервис во кој работат сервисери со долгогодишно искуство кои посветено се грижат за сите проблеми кои нашите клиенти ги имаат со нивните моторцикли.

Нашата цел е задоволување на растечките потреби на клиентите, на што сме секојдневно посветени, а признание за нашата посветеност претставува соработката и многубројните задоволни клиенти од земјава и соседните земји.

 

Ви благодариме што одделивте малку од Вашето време да дознаете повеќе за нашата компанија.

 

Ваши,

Тимот на

КЕКО MОТОРС